Subscribe Us

Kafes Tel

KAFES TEL
Amacı çevre düzenlemesi ve belirli bir alanı koruma altına almak olan kafes tel üretimi ülkemizde yapılmakta ve kalitesi ile dünya ile yarışmaktadır. Üretim çeşitliliği dünya ile aynı olmakla beraber isteyen müşteriler için özel üretim de yapılmaktadır. Sanayileşme ile birçok alanda olduğu gibi çevre korumasını sağlamak için üretim de makineler ile yapılıyor. Uygulama alanları gün geçtikçe artmakta ve talebi karşılamak için sürekli gelişim devam etmektedir. İlk olarak üretilen tel günümüzde hala en fazla talep gören galvanizli teldir. Tüketiciler ihtiyaçlarını karşılamak ve bunu ucuz bir şekilde yapmak için bu teli sıklıkla kullanmaktadır. Gri ve basit bir yapısı vardır ve her türlü çevre düzenlemesi ve güvenliği için kolaylıkla kullanılmaktadır.

Maliyeti uygun ve hızlı uygulanabilme kolaylığı sayesinde kafes tel günümüzde en çok tercih edilen çevre koruma ürünüdür. Her türlü talebi karşılamak için kolaylıkla üretimde farklılar yapılmaktadır. Bir yere kurulması ya da o yerden kaldırılması kolaylığı sayesi de bir başka tercih nedenidir. Spor sahalarının etrafı, evlerin ve bahçelerin etrafı, depo alanlarının korunması, ceza evlerinin etrafı için özel jiletli teller, hava alanlarının etrafı bu ürün sayesinde koruma altına alınmaktadır. Sayabileceğimiz çok sayıda kullanım alanı vardır. Ürün yelpazesinin genişliği uygulama alanının genişliğine imkân sağlamaktadır. Talep edilen her alana göre üretimi kolaylıkla yapılmaktadır.

Kafes tel üretimi gerekli talebi karşılaması için makineler tarafından yapılmaktadır. Özel olarak bilgisayar programları yardımıyla tasarlanmakta ve makinelere aktarılan programlar ile üretimi hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılmaktadır. Kare tel, petekli tel, kalın çitler, galvenizli tel, pvc kaplı tel sayabileceğimiz çeşitlerinden sadece birkaç tanesidir. Kalitesine ve kullanılan malzemeye göre fiyatında değişiklik görülmektedir. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar