Subscribe Us

Kafesli Tel örgü

Kafesli tel
Çok sayıda farklı şekilde üretilen ve kullanıma sunulan kafesli tel örgü çeşitleri vardır. Amaçları hem kullanılan alanı korumaya almak hem güzel bir şekilde görünmesini sağlamaktır. Üretimi için genel olarak makinelerden yardım alınmamaktadır. Üretimini basit bir şekilde anlatmamız gerekirse iki adet telin birbirine sarmalanması ile ortaya çıkmaktadır. Bazı üretimleri için özel yazılımlar kullanılmaktadır. Ayrıca telin ömrünün uzaması ve sağlam bir hal alması için farklı maddeler ile güçlendirilmesi yapılır. Galvanizli tel, PVC kaplı tel, polyester kaplı tel gibi farklı çeşitleri vardır. Bu farklı şekilleri nedeniyle fiyatlarında farklılıklar görülebilir. Güvenlik için tercih edeceğiniz telin fiyatı sizin seçtiğiniz tel çeşidine göre artış gösterebilir.

Güvenlik almak istediğiniz yerler arasında bahçeler, tarlalar, depolar, yazlık evler olabilir. Bunlar ve bunlarında haricinde olan birçok yer için kafesli tel örgü kolayca kullanabilirsiniz. Kullanımı ve monte edilmesi kolaydır. Toprak bir zemine ya da beton bir zemine kolay ve hızlı bir şekilde kurulumu yapılabilir. Kurulumu için çok fazla yan ürün gerektirmez. Demir ya de beton direkler yardımıyla monte işlemi gerçekleştirilebilir. Bu tamamen kullanıcının tercihine kalmıştır. Güvenlikli bir yer isteyen herkes tarafından tercih edilmektedir.

Tel  çeşitlerini nalburlarda, malzemecilerde ve üretimini yapan yerlerden rahatlıkla temin edebilirsiniz. Üretici firmalardan daha uygun fiyatlara kafesli tel çeşitlerinden alabilirsiniz. Amacı güvenli bir alan oluşturmak olan bu ürünlerden sizlerde kullanım için satın alabilirsiniz. Bu kafesli tel çeşitleri genel amaç olarak güvenlik için üretilmektedir. Ayrıca bu teller insanların estetik algısı göz önüne alınarak yapılmaktadır.  Ortaya güvenlikli bir alan çıkarmak isterken tamamen göz zevkine zarar verecek bir yer oluşturmak istemiyorsanız bu tellerden yararlanabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar