Subscribe Us

Kafes Tel Ankara

KAFES TEL ANKARA
Yaşadığınız yerine güvenliğini sağlamak için etrafına duvar gerebilirsiniz, duvarın üzerine de isterseniz tel ile uzatabilirsiniz. Ya da hiç duvar yapmadan sadece tel kullanarak alanı çevreleyebilirsiniz. Ankara’da yaşıyor ve bahçeniziniz, deponuzun ya da size ait olan bir yerin etrafını kapatmak istiyorsanız kafes tel Ankara işi yapan firmalar ile hızlı bir şekilde iletişime geçmelisiniz. İstediğiniz çeşit kafes tel’den sizin ihtiyacınız olan kadarını temiz edebilirsiniz. Kolay bir şekilde korumak istediğiniz alanın etrafını çevirmenize yardımcı olacaktır. Duvar hem zahmetli hem de daha pahalı bir güvenlik sistemidir. 

Tel ise hem basit hem de maliyet olarak daha uygundur.
Kafes tel Ankara bölgesinde bulabileceğiniz çok sayıda firma vardır. Kafes tel sistemini uygulamak için yanında yardımcı ürünleri de almalısınız. Telin sabit durması için demir çubuklar almalısınız. Demir çubukları belirli bir aralıkta döşemelisiniz. Standart bir aralık yoktur. İşlemi uygulayacağınız yerin durumuna göre ihtiyacınız olan aletleri temin etmelisiniz. İsterseniz bir ustadan yardım alabilirsiniz. İsterseniz de kendiniz çok basit bir şekilde kurulumunu yapabilirsiniz. Uygulayacağınız alanda çok önemli bir şey olacaksa kafesli telin üst kısmına dikenli tel almanızı tavsiye ederiz. Telden tırmanmak isteyen kişi dikenli tel engeli sayesinde bu isteğinden vazgeçecektir. Uygulama alanına göre isterseniz beton direk de kullanabilirsiniz.

Kara tel ve çapraz tel olmak üzere iki farklı çeşidi vardır. Kafesli tel Ankara ilinde size bu konuda yardımcı olacak ustalar bulabilirsiniz. Halı saha sahibiyseniz bu tellerden kullanacaksınız. Bu şekilde büyük bir alanı kaplayacak bir iş yapacaksanız bir ustadan yardım almanızda fayda vardır. Bu sayede hem daha sağlam hem de güvenlik konusunda endişe etmeyeceğiniz bir alan oluşturmuş olacaksınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar