Subscribe Us

Ankara Tel örgü Fiyatları

Ankara Kafes tel örgü oldukça geniş kullanım alanlarına sahip olan, güvenlik sağlayan tellerin içerisinde en çok tercih edilenleridir. Firmamızda kafes tel örgü çeşitleri arzu edilen ebatlarda ve ölçülerde üretilebilir. Bunun yanı sıra kafes tel örgüler; arzu edilen göz aralıklarına ya da tel kalınlıklara sahip olarak da üretilebilir. Ankara Tel örgü fiyatları bakımından diğer iller ve ilçeler ile kıyaslandığında ise oldukça ekonomiktir.

Ankara Tel örgü fiyatları 65 TL 75 TL arasında olmakla beraber her yıl değişen fiyatları ile artış yaşanması yüksek olan ürünler arasındadır, Bu durumları değerlendirmeniz önerilir bu sene alacağınız Tel örgü çit fiyatları diğer sene için geçerli olmayabilir.

Ankara Kafes Tel Örgü Kullanım Alanları Nedir?

Ankara Kafes tel kullanım alanları oldukça farklı ve geniştir. Tel çit çeşitleri arasında yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Kafes telin kullanılması için tercih edilen alanlar genel olarak:

İnşaat yapılan bölgeler,

Sanayi sektörü,

Madencilik sektörü,

Çevrenin güvenliğini sağlamak adına,

Pano tel çit uygulamaları gerektiğinde,

Kümes hayvanlarının güvenliğini ve bölge sınırını sağlamak için,

Hobi için kullanılan alanlarda,

Havalandırma sistemlerinde,

Soğutma sistemlerinde,

Klima sistemlerinde,

Elek teli üretimi için kullanılmaktadır.


Ankara tel örgü maliyeti - Ankara tel örgü uygulaması - Ankara tel örgü montajı - Ankara Tel örgü fiyatı- Ankara'da Tel örgü firması - Ankara'da Kafes tel örgü uygulaması - Ankara Tel örgü çit sistemler.

Yukarıda sayılan kullanım alanları dışında otomobil yedek parça alanlarında, sepet teli olarak ya da sıva altı uygulamalarında da kafes teli çözümleri kullanılmaktadır. Genel olarak gözenekleri sayesinde eleme yapılabilir ve ayırma sağlanabilir. En fazla ve yoğun kullanım alanlarının bağında değirmen sektörü gelmektedir. Değirmen sektöründe kullanılmak üzere tercih edilen kafes tellerin paslanmaz tel olarak tercih edilmesi ve galvaniz tel olmasına dikkat etmek oldukça önemlidir. Kafes teli üretimlerimizin tamamında sıcak daldırma yöntemi ile elde ettiğimiz, paslanmaya karşı dayanıklı olan galvanizli tel kullanılmaktadır. Galvanizli tel özelliği sayesinde kullanılan kafes tel paslanmaz ve uzun süre ilk günkü performansı ile kullanılabilmektedir. Göz aralıkları ve tel çapı müşteri talepleri doğrultusunda yapılabilmektedir.

Ankara Tel örgü Özellikleri Nelerdir?

Kafes teli oldukça işlevsel tel çeşitlerinden biridir. Firmamızda arzu edilen göz aralığı ve tel kalınlığında kafes teli üretimi yapılabilmektedir. Birçok kullanım alanı sayesinde arzu edilen özelliklerde üretilebilen kafes tellerini toplar halinde arzu edilen boyda kesebilmekteyiz. Bunun yanında oldukça hassas şekilde kesilmiş olan ve talep edilen ebatlarda plaka haline de getirebilmekteyiz. Kafes teli üretiminde kullandığımız malzemelerin tamamında yüksek kalite tercih etmekteyiz. Bu sayede ürünlerimizin tamamının kullanım ömrü oldukça uzundur. Beton direkli tel çit çözümleri için bizlere ulaşabilirsiniz. Sayfamızdaki diğer tel örgü ürünleri için linke tıklayıp tüm tel çit örgü ürünlerine göz atabilirsiniz; https://www.panelcitankara.com/urundetay/tel-orgu-sistemleri

Yorum Gönder

0 Yorumlar